Fusies en overnames

Home » Dienstverlening » Fusies en overnames

De Perspectief Adviesgroep ondersteunt MKB-ondernemers met het verhogen van hun bedrijfswaarde. Zij realiseert deze hogere bedrijfswaarde tijdens een bedrijfsverkoop of overname. De Perspectief Adviesgroep is een jong kantoor met een rijke historie. We zijn anders. Geen groot corporate finance kantoor, maar ook geen doorsnee managementconsultant bureau. We combineren beide werelden door de creatie van waarde in de voorbereiding op een bedrijfsoverdracht en de realisatie van waarde tijdens de verkoop of overname zelf.  

Wij zijn er voor het MKB. Wij schrijven geen dikke rapporten of maken geen schitterende PowerPoint. Wij hebben een hands-on mentaliteit en voeren samen met jou verbeteringen door die direct de waarde van jouw onderneming verhogen. Als het de juiste tijd is, begeleiden we de verkoop of overname met onze specialisten.

Strategisch plan:

Voorbereiding bedrijf verkopen

Als ondernemer heb je een plan nodig. Eerst wil je jouw bedrijf laten groeien en een goede boterham verdienen. Maar op een gegeven moment komt er een tijd, dat je misschien denkt aan je pensioen en je bedrijf wilt gaan verkopen. Voor de beste opbrengst is een goede voorbereiding nodig om jouw bedrijf verkoop klaar te maken. Met een goede voorbereiding verlaag je namelijk de bedrijfsrisico’s. Dat heeft altijd een positieve invloed op de verkoopbaarheid, omdat jouw bedrijf voorspelbaarder wordt. Wij vertellen je graag meer over het ‘Perspectief verkoop klaar programma‘.

Bedrijfswaardering

Ken jij de waarde van jouw bedrijf? Een waardebepaling van je bedrijf helpt je om succesvol te ondernemen. Het is logischerwijs noodzakelijk om de waarde te kennen bij een fusie of overname of bij een nieuwe financieringsronde. Perspectief Adviesgroep heeft een jarenlange ervaring met de waardebepaling van bedrijven

Bemiddeling bij bedrijf verkopen

Een bedrijf doorgaat vaak verschillende levensfases. Deze verschillende fases vragen elk om een andere aansturing en hebben diverse uitdagingen. Dit geldt niet alleen voor het bedrijf, maar het geldt zeker ook voor jou als ondernemer. Door meerdere redenen kan het zijn, dat je behoefte hebt aan ruimte voor een nieuw begin. De verkoop van jouw onderneming kan mogelijk financieel als in tijd leiden tot een nieuw begin. Voor jou kan het einde het begin zijn voor een nieuw bedrijf of voor je pensioen. De Perspectief Adviesgroep ondersteunt en adviseert ondernemers gedurende deze reis met het nemen van de juiste beslissingen.  

Bemiddeling bij bedrijf kopen

Wil je sneller groeien met je bedrijf dan je nu doet? Gaat jouw concurrent met pensioen of wil je de bedrijfsrisico’s verkleinen door activiteiten te spreiden? Dat zijn allemaal redenen om de Perspectief Adviesgroep in te schakelen voor advisering en ondersteuning. Onze specialisten begeleiden het totale acquisitietraject

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Telefonisch contact

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak: 078 20 49 113

Afspraak plannen

Nu geen tijd? Check de agenda en boek een tijdstip waarop wij u terug bellen!