HR management

Home » Dienstverlening » HR management

Medewerkers zijn in de meeste gevallen het belangrijkste kapitaal van een onderneming. We leven tenslotte in een kenniseconomie. Slecht HR management kan de groei van uw bedrijf ernstig negatief beïnvloeden. Bij de Perspectief Adviesgroep hebben we veel kennis in huis om het HR management van uw bedrijf te stroomlijnen en verder te verbeteren.

Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met de volgende personeelsdiensten:

Ondersteuning bij personeelsmanagement voor ondernemers

Organisaties die optimaal willen blijven functioneren, investeren in de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Gedurende de reis van een onderneming brengt het managen van het menselijk kapitaal de nodige uitdagingen met zich mee welke tijd, aandacht, begrip en energie kosten. Dit terwijl de focus binnen een organisatie veelal komt te liggen op facetten van de bedrijfsvoering welke met name financieel georiënteerd zijn. Het welzijn van de mens komt hierdoor nog wel eens in het gedrang.

Oplossingsgericht denken volgens de arbeidsdeskundige

De arbeidsdeskundige is specialist op het gebied van reïntegratie. Hij kijkt naar de mogelijkheden voor uw zieke werknemer om te reïntegreren. Door bijvoorbeeld aanpassingen te doen op de werkplek. Of te zoeken naar ander werk binnen of buiten uw organisatie.

Het doel van de arbeidsdeskundige is altijd om tot een oplossing te komen, in vele gevallen een spoedige en verantwoorde terugkeer naar werk. Hij geeft inzicht in belastbaarheid, beleving en mogelijkheden van mensen in dis balans en weegt deze af tegen de belasting die werk met zich meebrengt. Hij coacht mensen bij het bereiken van reële doelen op het gebied van werk en inkomen.

Re-integratie en UWV-trajecten

In verzuimmanagement is een traject op maat vaak de beste oplossing. Bij deze relatie, die actief is in de hoogwaardige technische productie en dienstverlening troffen we een medewerker, die te maken met langdurige uitval op persoonlijk functioneren. De werkdruk gekoppeld met de arbeidsethos van de werknemer bemoeilijkte de terugkeer naar de eigen werkplek. 

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Personeelsmanagement?

Neem dan contact op met Rob van der Waal.