Tools

Home » Dienstverlening » Tools

MKB Bedrijfsscan

Een bedrijfsscan is een korte bedrijfskundige analyse van uw bedrijf. Dat wil zeggen, dat uw bedrijf wordt doorgelicht op hoofdpunten en dat de sterke en zwakke punten in beeld worden gebracht. Daarbij gaat het niet alleen om de financiële cijfers maar ook om de gegevens achter de cijfers.

MKB Bedrijfsscan voor ondernemers in Bijzonder Beheer

U als ondernemer wilt graag weten waar u aan toe bent. Hoeveel het kost om op de afdeling Bijzonder of Intensief Beheer te bankieren. Het beleid van de verschillende banken in Nederland verschilt. De ene bank verhoogt de opslag op de rente, terwijl de andere bank bepaalde kosten per kwartaal in rekening brengt. Er kunnen echter ook andere kosten bijkomen zoals de kosten voor taxateurs en externe adviseurs. Doordat onze quickscan een vaste prijs heeft, weet u vooraf waar u aan toe bent.

MKB Klaar voor verkoopscan

Het is onze ambitie om ondernemersdromen te realiseren en ondernemers perspectief te bieden tijdens de transitie naar een nieuw begin. Of het nu gaat om de realisatie van een succesvolle exit of de groei van een onderneming door een overname.

MKB Financieringscan

Zou u graag snel willen weten of iets financierbaar is en hoe dat er dan precies uit komt te zien?

Via onze MKB Financieringsscan heeft u binnen één week een reactie en weet u waar u aan toe bent.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Telefonisch contact

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak: 078 20 49 113

Afspraak plannen

Nu geen tijd? Check de agenda en boek een tijdstip waarop wij u terug bellen!