Bedrijfsoptimalisatie

Home » Dienstverlening » Bedrijfsoptimalisatie

Het verbeteren van bedrijfsprocessen zit in het DNA van Perspectief Advies Groep. Dat doen wij op verschillende manieren:

Administratieve organisatie

Het optimaliseren van de administratieve organisatie is belangrijk en moet meegroeien met de toekomstige groei van je onderneming. Het is namelijk belangrijk, dat je ten alle tijden inzicht heeft in hoe jouw onderneming er precies voorstaat. Door adequate en up-to-date management informatie inclusief financiën kan je alle stakeholders van jouw onderneming daardoor goed bedienen. Dit geeft je de kans om tijdig bij te sturen als dat nodig mocht zijn.

Personeelsmanagement en Verzuimbegeleiding

Personeelsmanagement en Verzuimbegeleiding zijn cruciaal om uw onderneming optimaal te laten presteren en effectief en efficiënt te laten opereren. De medewerkers zijn bijna altijd de belangrijkste ‘asset’ van een onderneming. Wil je als bedrijf goed blijven functioneren en groeien? Dan zal je moeten investeren in de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van je personeel. Verzuimbeleid en re-integratie zijn van belang voor het welzijn van je medewerkers. Daarnaast helpt het ook om de kosten voor jou als werkgever in de hand te houden.

Kostenoptimalisatie

Naast een goede omzet is kostenoptimalisatie of kostenminimalisatie een mogelijkheid om je winst op te voeren. In een bedrijf maak je hoe dan ook kosten. De aandacht daarvoor verslapt nog wel eens. Dit zorgt dan voor stilzwijgende verlengde contracten voor geregeld ongunstige tarieven. Soms worden er kosten gemaakt en blijven deze kosten maar terugkomen, ondanks dat inmiddels (bijna) niemand meer gebruik maakt van het aangekochte product of dienst. Dit kan volgens ons beter. Het grip hebben op kosten is namelijk ook een vorm van geld verdienen.

Verkoop audit

Je bedrijf verkopen voor het beste resultaat wil toch iedereen! Uw bedrijf verkopen voor de best mogelijke prijs vergt een grondige voorbereiding. Met onze verkoop audit krijg je een goed gedegen perspectief op de huidige commerciële slagkracht van jouw bedrijf. Met de audit leggen we risico’s en aandachtspunten op tafel en komen we met aanbevelingen om jouw onderneming verder te professionaliseren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Telefonisch contact

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak: 078 20 49 113

Terugbelafspraak plannen

Nu geen tijd? Check de agenda en boek een tijdstip waarop wij u terug bellen!