Strategisch Bedrijfsadvies

Home » Dienstverlening » Strategisch Bedrijfsadvies

Strategisch Bedrijfsadvies

Elke bedrijfsfase kent zijn uitdagingen. Met soms ingewikkelde keuzes en veel partijen om rekening mee te houden. Als strategisch adviseur zijn wij graag uw stok achter de deur om de beste keuze te maken in uw specifieke situatie. Wij begeleiden u graag op deze belangrijke kruispunten bij de ontwikkeling van uw bedrijf.

Wij lopen in uw reis als ondernemer graag met u mee als:

Onafhankelijke en vertrouwelijke sparringpartner

Om succesvol te zijn moet je je soms kwetsbaar durven op stellen, ook ten aanzien van je eigen handelen, competenties en mogelijkheden. Wat u deelt met ons, is bij ons in vertrouwelijke handen. Ons enige belang is dat u succesvol bent en tevreden met de door gekozen koers. Daarin zijn we soms de kritische spiegel voor uw plannen met als doel dat dit beter is voor u en uw onderneming.

Zakelijke vriend

Wij spreken uw taal. Doordat we zelf ook allemaal ondernemer zijn kunnen we met u meedenken en voelen.

Kennisbank en uitbreiding van uw netwerk

Door onze kennis en ervaring met het begeleiden van van de veelheid aan bedrijven, kunnen we u laten leren van lessen van anderen en verbinden met andere ondernemers die goed zijn voor uw business.

Inspirator

Wij stimuleren u om uw plannen uit te voeren en steeds de stip aan de horizon voor ogen te houden.

Ambassadeur

Als het even tegenzit of bepaalde partijen u tegen werken springen wij in de bres voor u! Belangrijk uitgangspunt voor ons is dat u als ondernemer zelf de keuzes maakt. Wij leveren u advies en zijn uw sparringpartner, maar u maakt de keuzes. Wat als ondernemer is het belangrijk om zelf aan het roer te blijven staan. Wij helpen u graag bij het maken van een strategisch plan voor het realiseren van uw ondernemersdromen en blijven graag als strategisch partner betrokken om ook samen met u uw succes te kunnen vieren!

Interesse in wat wij voor u als ondernemer kunnen betekenen?

Business coaching ondernemers en directeuren in het MKB

Als ondernemer is het belangrijk om een spiegel te hebben voor uw plannen, ideeën en handelen.

Sparren over uw toekomstplannen voor uw onderneming. Wij zijn als sparringpartner betrokken bij talloze ondernemers als businesscoach.

Business analyse van uw MKB onderneming maken

Samen maken we een strategische bedrijfsfoto van uw onderneming om u inzicht te geven waar u staat en om u te helpen toekomstgerichte keuze te maken. Een aanpak met Perspectief!

Begeleiding samenwerkingen compagnons en/of aandeelhouders

Samenwerken als compagnons is vaak een uitdaging en vereist een goede voorbereiding.

Voorkomen is beter dan genezen. Wij hebben veel ervaring met het oplossen van conflict situaties, die kennis en ervaring passen wij graag toe aan de voorkant van een samenwerking.

Overweegt u een samenwerking aan te gaan? Graag begeleiden we het traject om te zien of alle partijen met de juiste verwachtingen instappen en om te borgen dat afspraken goed worden vastgelegd.

Een Financieel gezond bedrijf blijven

Veranderende bedrijfsomstandigheden vragen voortdurend om flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Anders leiden veranderingen onherroepelijk tot meer werk en werkdruk, tot extra kosten, klanten die vertrekken, ontevreden medewerkers en – uiteindelijk – tot minder financieel gezond bedrijf.

Zit uw bedrijf middenin een groei- of krimpfase? Is er sprake van een fusie of overname? Zijn er veranderingen in wet- en regelgeving of wilt u graag een nieuwe strategie doorvoeren?

Vanuit onze kennis en ervaring helpen we om uw onderneming door uitdagende marktomstandigheden en veranderingen te loodsen. Wij staan klaar om u te helpen veranderingen daadwerkelijk tot stand te brengen!

Zakelijke mediation – Zakelijk conflict oplossen in het MKB

Een conflict oplossen betekent: negatieve energie omzetten in kansen.

Als een zakelijk conflict te lang voortduurt is dit vaak schadelijk voor alle partijen en niet in de laatste plaat schadelijk voor uw onderneming. Uit ervaring weten we dat er vaak veel meer wil is om eruit te komen dan gedacht. Anders zijn er vaak alleen verliezers.

Wij helpen bedrijven en organisaties om zakelijke conflicten snel en discreet op te lossen. Dat is niet alleen in het belang van uzelf, maar ook veel beter voor uw onderneming en uw personeel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Telefonisch contact

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak: 078 20 49 113

Terugbelafspraak plannen

Nu geen tijd? Check de agenda en boek een tijdstip waarop wij u terug bellen!