Investering gezocht, groei financiering

Home » Dienstverlening » Regisseur in bedrijfsfinancieringen » Investering gezocht, groei financiering

Inhoudsopgave: Investering gezocht, groei financiering

Hoe vind ik de juiste bedrijfsfinanciering voor mijn onderneming?

Dat is een vraag waar veel ondernemers mee worstelen. In een snel veranderd landschap van financiers, crowdfunding en andere partijen, is het voor u als ondernemer steeds lastiger geworden om de juiste bedrijfsfinanciering te vinden voor uw onderneming. Waar je vroeger je totale financiering vaak bij één bank onderbracht, biedt dat tegenwoordig vaak niet meer genoeg soelaas. Banken zijn steeds minder bereid om ruimhartig te financieren. Mede door toegenomen regelgeving en bijbehorende kosten. Banken zijn daardoor kritischer geworden in hoeveel zij lenen aan bedrijven. Bancaire financiering is daardoor niet meer de voornaamste manier om kredietbehoefte in te vullen. In het gat dat daardoor is ontstaan, zijn vele verschillende partijen gestapt, maar daardoor is het financieringslandschap er niet overzichtelijker op geworden.

Wij zijn uw regisseur voor uw financiering

Onze adviseurs met allen jarenlange ervaring bij verschillende banken in Nederland, helpen u graag bij het optuigen van de juiste financieringsstructuur. Door de jarenlange ervaring (zowel aan de commerciële kant als aan de Bijzonder Beheer kant) is er veel kennis aanwezig over bedrijfsfinancieringen. Wij kennen de voor- en nadelen van de verschillende financieringsvormen en ook de valkuilen.

Voor u als ondernemer is het heel belangrijk, dat uw onderneming op de juiste manier gefinancierd is. De financiering moet als het ware voelen als een warme jas. U hoeft zich daardoor geen zorgen te maken over uw liquiditeit en u kunt zich daardoor focussen op waar u goed in bent, ondernemen!

NLInvesteert

Doordat wij zijn aangesloten bij NLInvesteert kunnen wij financieringen bereikbaar maken voor ondernemers. Wij ontzorgen u volledig door de regie op ons te nemen. Via het platform van NLInvesteert kunnen wij namelijk verschillende kapitaalsoorten combineren tot één passende oplossing. Wij onderhouden actief de contacten met diverse financiers, investeerders, investeringsmaatschappijen, crowdfunding en andere alternatieve financiers, waardoor wij steeds de best passende oplossing kunnen vinden bij uw behoefte.

De kans is zeker aanwezig dat een gedeelte van de kredietbehoefte nog steeds door een reguliere bank, lease- of factormaatschappij wordt ingevuld, maar waarschijnlijk aangevuld met een andere vorm van financiering. Dat wordt ook wel gestapeld financieren genoemd. Doordat NLInvesteert staat voor een hoge kwaliteit en duurzame lange termijn relaties kunnen wij ons onderscheiden van de markt.

Ontdekt u tijdens het lezen dat u hulp hierbij nodig hebt? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Telefonisch contact

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak: 078 20 49 113

Terugbelafspraak plannen

Nu geen tijd? Check de agenda en boek een tijdstip waarop wij u terug bellen!