MKB Financieel in controle check

Home » Dienstverlening » Tools » MKB Financieel in controle check

Inhoudsopgave: MKB Financieel in controle check

MKB Financieel in controle check

Te vaak weten ondernemers onvoldoende wat er echt aan de hand is. Zij hebben niet de beschikking over de juiste sturingsinstrumenten waardoor zij niet of onvoldoende weten aan welke knoppen zij kunnen of zelfs moeten draaien. Zie het besturen van een onderneming als het besturen van een vliegtuig. Het vliegtuig brengt je van het ene punt naar het andere punt. De piloot gebruikt een uitgebreid dashboard om zich te laten informeren over allerlei zaken als snelheid, hoeveelheid brandstof, hoogte, etc. De piloot heeft al deze gegevens nodig om het vliegtuig veilig van plek A naar plek B te krijgen.

De ondernemer is als de piloot. De ondernemer moet de onderneming ook van plek A naar plek B brengen. Of de onderneming door de storm leiden zoals de piloot dat soms ook moet doen. Juist in moeilijke omstandigheden zal een piloot nog meer op zijn dashboard vertrouwen. Zo ook voor de ondernemer. Echter, te vaak is het dashboard niet compleet genoeg. Er zijn onvoldoende sturingsinstrumenten om de onderneming door de storm te leiden.

“Zie jezelf als een piloot. Zonder dashboard komt de piloot ook niet aan op zijn bestemming.”

Wij komen ook vaak situaties tegen, waarbij de juiste management informatie wel beschikbaar is, maar de ondernemer niet goed weet, hoe deze werkt. Het programma is te complex, waardoor de ondernemer het al op heeft gegeven en er geen of te weinig tijd aan besteed om het echt goed te begrijpen.

Zowel in tijden van nood als in tijden van groei is het extra belangrijk om goed zicht en grip te hebben op uw liquiditeit. Als u het gevoel heeft, dat uw management informatie systeem nog onvoldoende is, of u er niet de op de juiste en snelle manier informatie uit kan halen, dan is de MKB Financieel in controle check voor u.

Het geeft duidelijk inzicht in waar u staat en wat er verbeterd kan worden om meer grip te krijgen op uw financiële prestaties zodat u, indien nodig, tijdig kan bijsturen. Daarnaast krijgt u inzicht in hoe u uw management informatie het beste kunt gebruiken.

Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen of download de flyer MKB Financieel in controle check.

Ontdekt u tijdens het lezen dat u hulp hierbij nodig hebt? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Telefonisch contact

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak: 078 20 49 113

Terugbelafspraak plannen

Nu geen tijd? Check de agenda en boek een tijdstip waarop wij u terug bellen!