Adres: Bomkade 16, 3311 JD Dordrecht

  • Mail
  • Phone
  • Linked In
[jz-sidebar]

Zakelijke mediation

Omgaan met conflicten: Een zakelijk conflict omzetten in een kans

Een conflict oplossen betekent: kosten omzetten in kansen. Als een zakelijk conflict te lang voortduurt, is dit vaak schadelijk voor alle partijen en niet in de laatste plaats schadelijk voor uw onderneming. Uit ervaring weten we, dat er vaak veel meer wil is om eruit te komen dan gedacht. Anders zijn er alleen maar verliezers. Wij helpen bedrijven en organisaties om zakelijke conflicten snel en discreet op te lossen. Dat is niet alleen in het belang van uzelf, maar vaak ook veel beter voor uw onderneming.

Zakelijk conflict-oplossen

In zakelijke conflicten praten mensen vooral tegen elkaar en benaderen punten vanuit een verschillend perspectief. Of vervelender, er wordt helemaal niet meer gepraat. Laat de formele standpunten even los. Een oplossing is sneller gevonden door uw belangen voorop te stellen. Om samen een oplossing te vinden die bij ieders belangen past, moet je met elkaar praten. Wij helpen u graag om dat goed te doen.

Wij begeleiden graag de gesprekken tussen u en uw businesspartner als onpartijdige derde. Oplossingsgericht en in het belang van de onderneming, om kosten en escalatie te voorkomen. Daar ligt onze kracht en expertise.

Wat levert een zakelijk conflict oplossen via mediation u op?

Geen uitstel maar nú. U bespreekt de kwestie terwijl die speelt (i.p.v. veel later, bij een rechter). Dat biedt veel meer ruimte voor een snelle en adequate oplossing voor het zakelijk conflict, omdat er nog beweging is. Geen verdere escalatie. Verder oplopen van de kwestie wordt voorkómen.

Hoe ziet een zakelijk mediation traject eruit?

Bekijk hier ons stappen plan zodat u een helder inzicht van het traject krijgt.

Download Stappenplan

Download Stappenplan

Stuur de downloadlink naar:

Ik bevestig dat ik de privacy policy heb gelezen en akkoord ga.

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van ondernemersnieuws en
recente ontwikkelingen en trends in het MKB.

Arrow
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Mail
Phone