Perspectief Adviesgroep

Bedrijfsadvies voor ondernemingen die vooruit willen!

De Perspectief Adviesgroep is een groep van ervaren en gedreven professionals, die haar kennis en kunde inzet als allround advieskantoor voor het MKB. De groep drijft op een passie voor ondernemen en resultaatgerichtheid. Daar staat tegenover, dat wij geloven, dat de ondernemer als mens centraal staat om dit te kunnen bereiken. Hieruit volgt, dat we samen met u en ons team er alles aan doen om oplossingen te vinden, die bij u passen en daarom duurzaam zijn.

Door het ondersteunen van ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf tijdens uw reis als ondernemer voegen wij waarde op de kritieke kruispunten. Deze kruispunten zijn herkenbaar bij andere leiders en ondernemingen en daarom kunnen wij u bijstaan vanuit een rijke ervaring. Uiteindelijk spannen we ons in om ondernemers en werknemers in hun kracht te zetten en dat in een steeds veranderende wereld.

Over onze missie

Wij ondersteunen u als ondernemer in elke fase van uw ondernemerschap en leveren een toegevoegde waarde in de ontwikkeling van het bedrijf en de betrokken personen om uw ondernemersdromen te realiseren.

Onze visie

In alles wat wij doen, geloven wij dat ieder mens de kans mag krijgen zijn of haar talenten in te zetten om een relevante bijdrage te leveren aan het leven van anderen. In het verleden gemaakte keuzes zijn daarbij geen belemmering, maar een kans om te leren van zowel fouten als successen. Met onze kennis en expertise zetten we ons daarom in om een licht te zijn op uw pad als ondernemer.

Strategisch advies voor ondernemers bestaat uit:

Benaderbaar en heldere afspraken

Ons team is zeer ervaren en contact opnemen is daadwerkelijk vrijblijvend, omdat er een wederzijdse klik moet zijn om samen te kunnen werken.

Bel, plan een terugbel afspraak, mail of kom langs bij ons kantoor in Dordrecht of Amersfoort en maak kennis met onze specialisten!