Over Perspectief adviesgroep

Bedrijfsadvies voor ondernemingen die vooruit willen!

Wie zijn we?

Perspectief Adviesgroep is een coöperatie van ervaren zelfstandige adviseurs voor ondernemers in het MKB. Met onze kennis en ervaring adviseren we u in de volle breedte bij al uw ondernemingsvraagstukken.

Als groep hebben we diverse disciplines in huis en door onze praktische aanpak zoeken we samen met u naar oplossingen die bij u passen en u écht verder helpen. Dat is wat ons drijft!

Wat doen we?

Wij ondersteunen u als ondernemer in het Midden- en Kleinbedrijf tijdens uw reis als ondernemer en voegen waarde toe op belangrijke kruispunten. Wij zijn graag uw lange termijn partner op wie u altijd kunt terugvallen.

Wij spannen ons in om u als ondernemer in uw kracht te zetten in een steeds sneller veranderende wereld.

Onze missie

Wij ondersteunen u als ondernemer in elke fase van uw ondernemerschap en leveren een toegevoegde waarde in de ontwikkeling van het bedrijf en de betrokken personen om uw ondernemersdromen te realiseren.

Onze visie

In alles wat wij doen, geloven wij dat ieder mens de kans mag krijgen zijn of haar talenten in te zetten om een relevante bijdrage te leveren aan het leven van anderen. In het verleden gemaakte keuzes zijn daarbij geen belemmering, maar een kans om te leren van zowel fouten als successen. Met onze kennis en expertise zetten we ons daarom in om een licht te zijn op uw pad als ondernemer.

Benaderbaar en heldere afspraken!

Ons team is zeer ervaren en contact opnemen is daadwerkelijk vrijblijvend, omdat er een wederzijdse klik moet zijn om samen te kunnen werken.

Bel, plan een terugbel afspraakmail of kom langs bij ons kantoor in Dordrecht of Amersfoort en maak kennis met onze specialisten!

Telefonisch contact

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak: 078 20 49 113

Afspraak plannen

Nu geen tijd? Check de agenda en boek een tijdstip waarop wij u terug bellen!

Kom langs

Bezoek ons kantoor in Dordrecht of in Amersfoort