Adres: Bomkade 16, 3311 JD Dordrecht

  • Mail
  • Phone
  • Linked In
[jz-sidebar]

Investering gezocht?

Investeren in MKB bedrijven als belegging

Investeren in goed gescreende Nederlandse MKB-bedrijven, levert u een aantrekkelijk verwacht rendement op tegen een gematigd risico. Het kan een goed alternatief zijn voor investeren in vastgoed, beleggen op de beurs of het aanhouden van spaargeld bij een bank.

Bij NLInvesteert investeert u in ondernemingen in uw regio of in interessante bedrijven in andere regio’s. U investeert tegen een aantrekkelijke en passende rente en stimuleert gelijktijdig de lokale economie!

Investeren in kansrijke ondernemingen tegen aantrekkelijk rendement
Wij bieden u op ons platform zorgvuldig beoordeelde projecten aan, van ondernemers, die financiering nodig hebben. U bepaalt zelf in welk project u wilt investeren. Bij ieder project beschrijven we de ondernemer, de onderneming, het kredietrisico, de NLI-score en het bijpassende rendement. Afhankelijk van het risico varieert de rente op een lening van 6%-13%. Bij aandelenparticipatie wordt er cumulatief preferent dividend uitgekeerd. Naast private en particuliere investeerders betrekt NLInvesteert ook (lokale) overheden, banken en andere vermogensverstrekkers bij een financiering.

Een investering is meestal een lening waarbij per maand of per kwartaal wordt afgelost en rente wordt betaald. U kunt al meedoen met een investering vanaf EUR 1.000,-. Naast het verstrekken van een lening met een aantrekkelijk rendement, is het bij bepaalde aanvragen ook mogelijk om te investeren door de aankoop van aandelen. Wilt u meer weten neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van ondernemersnieuws en
recente ontwikkelingen en trends in het MKB.

Arrow
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Mail
Phone