Investeren in het MKB als belegging

Home » Dienstverlening » Regisseur in bedrijfsfinancieringen » Investeren in het MKB als belegging

Inhoudsopgave: Investeren in het MKB als belegging

Investering gezocht?

Investeren in MKB bedrijven als belegging

Investeren in goed gescreende Nederlandse MKB-bedrijven, levert u een aantrekkelijk verwacht rendement op tegen een gematigd risico. Het kan een goed alternatief zijn voor investeren in vastgoed, beleggen op de beurs of het aanhouden van spaargeld bij een bank.

Bij NLInvesteert investeert u in ondernemingen in uw regio of in interessante bedrijven in andere regio’s. U investeert tegen een aantrekkelijke en passende rente en stimuleert gelijktijdig de lokale economie!

Investeren in kansrijke ondernemingen tegen aantrekkelijk rendement

Wij bieden u op ons platform zorgvuldig beoordeelde projecten aan, van ondernemers, die financiering nodig hebben. U bepaalt zelf in welk project u wilt investeren. Bij ieder project beschrijven we de ondernemer, de onderneming, het kredietrisico, de NLI-score en het bijpassende rendement. Afhankelijk van het risico varieert de rente op een lening van 6%-13%. Bij aandelenparticipatie wordt er cumulatief preferent dividend uitgekeerd. Naast private en particuliere investeerders betrekt NLInvesteert ook (lokale) overheden, banken en andere vermogensverstrekkers bij een financiering.

Een investering is meestal een lening waarbij per maand of per kwartaal wordt afgelost en rente wordt betaald. U kunt al meedoen met een investering vanaf EUR 1.000,-. Naast het verstrekken van een lening met een aantrekkelijk rendement, is het bij bepaalde aanvragen ook mogelijk om te investeren door de aankoop van aandelen. Wilt u meer weten neem contact met ons op!

Ontdekt u tijdens het lezen dat u hulp hierbij nodig hebt? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Telefonisch contact

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak: 078 20 49 113

Terugbelafspraak plannen

Nu geen tijd? Check de agenda en boek een tijdstip waarop wij u terug bellen!