Gerard van Kilsdonk

Partner

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het leiden van organisaties en teams en het begeleiden van transities en veranderingen. Mijn expertises liggen op het vlak van strategie, commercie, financiën, datagedrevenwerken en veranderkunde. Ervaring heb ik onder andere opgedaan in rollen als General Manager, Financieel Directeur, Commercieel Directeur, voorzitter van Raden van Commissarissen en Toezichthouders, seniormanagementposities en als Business Consultant/Interim Manager/Crisis Manager.

Ik mag graag werken voor grote (familie)bedrijven en liefst binnen de no-nonsens sectoren. Bedrijven die mij aanspreken vanuit hun betrokkenheid, ondernemerschap, langetermijnhorizon en daadkracht. Sectoren die zich kenmerken door hun praktische, efficiënte en resultaatgerichte aanpak, waarbij ze de complexiteit verminderen en zich richten op het leveren van hoogwaardige producten en diensten zonder onnodige franje. Er spelen diverse complexe maatschappelijke, sociale en economische vraagstukken, waaronder verduurzamen, digitalisering en capaciteitsvraagstukken. Mijn deskundigheid, verandermanagementvaardigheden en leiderschapscapaciteiten zet ik in om deze bedrijven te faciliteren in hun transformatie naar een ‘fit for the future’ organisatie.

Als professional heb ik mijn strepen verdiend op het vlak van:

  • C-Level & Senior Interim Management: voor situaties waarin doortastend leiderschap en strategisch inzicht essentieel zijn om 'op de winkel te passen' of om de koers uit te zetten.
  • Crisis Management & Business Consultancy: voor momenten waarop directe actie en deskundig advies noodzakelijk zijn om een organisatie door uitdagende tijden te loodsen.

 

Voor mij telt het resultaat:

  • Een vliegwiel in beweging brengen en over een jaar als ik terugkom constateren, dat hetgeen geïnitieerd is ook daadwerkelijk bijdraagt aan de transformatie van de organisatie naar een fit for the future bedrijfsmodel.
  • En dat komt er, als ik de juiste mensen in beweging weet te krijgen.
  • En, als de ondernemer tevreden is en hij mijn toegevoegde waarde heeft ervaren.

 

Ben jij klaar voor een succesvolle transformatie naar een toekomstbestendig businessmodel? Een fit-for-the-future organisatie? Dan is het tijd om kennis te maken en te ontdekken wat wij met de Perspectief Adviesgroep voor jou kunnen betekenen.