De 10 belangrijkste lessen van ondernemers die u voorgingen in Bijzonder Beheer

Waarschijnlijk leest u dit, omdat uw onderneming recent is overgeboekt naar de afdeling Bijzonder Beheer of Intensief Beheer. U zit op dit moment misschien wel met uw handen in uw haar en weet niet wat u nu het beste kunt doen? Wij hebben speciaal voor u een whitepaper geschreven om u een tiental belangrijke lessen te kunnen vertellen van ondernemers, die u voor zijn gegaan. Deze ondernemers hebben allemaal een andere achtergrond en een andere fase van hun onderneming of een andere reden van overdracht naar Bijzonder Beheer.

Toch hebben zij allemaal één ding gemeen en dat is dat hun onderneming op enig moment is overgeboekt naar de afdeling Bijzonder Beheer of Intensief Beheer van hun bank. Wij zullen geen namen gebruiken om hun privacy te waarborgen maar wel de belangrijkste lessen van deze ondernemers benoemen. Wij hopen en verwachten dat dit u enig houvast geeft bij uw overgang naar Bijzonder Beheer.

“Ik heb in twee jaar Bijzonder Beheer meer geleerd dan in de dertig jaar ondernemerschap daarvoor”

Mocht u naar aanleiding van deze whitepaper contact met ons willen zoeken, dan kan dat zeker. Neem dan contact op met wilbur@perspectief-adviesgroep.nl of gertjan@perspectief-adviesgroep.nl. Wij hebben jarenlange ervaring met begeleiden van ondernemers in Bijzonder Beheer.