De 10 belangrijkste lessen van ondernemers die u voorgingen in Bijzonder Beheer

De 10 belangrijkste lessen van ondernemers die u voorgingen in Bijzonder Beheer

Waarschijnlijk leest u dit, omdat uw onderneming recent is overgeboekt naar de afdeling Bijzonder Beheer of Intensief Beheer. U zit op dit moment misschien wel met uw handen in uw haar en weet niet wat u nu het beste kunt doen? Wij hebben speciaal voor u een whitepaper geschreven om u een tiental belangrijke lessen te kunnen vertellen van ondernemers, die u voor zijn gegaan. Deze ondernemers hebben allemaal een andere achtergrond en een andere fase van hun onderneming of een andere reden van overdracht naar Bijzonder Beheer.

Toch hebben zij allemaal één ding gemeen en dat is dat hun onderneming op enig moment is overgeboekt naar de afdeling Bijzonder Beheer of Intensief Beheer van hun bank. Wij zullen geen namen gebruiken om hun privacy te waarborgen maar wel de belangrijkste lessen van deze ondernemers benoemen. Wij hopen en verwachten dat dit u enig houvast geeft bij uw overgang naar Bijzonder Beheer.

“Ik heb in twee jaar Bijzonder Beheer meer geleerd dan in de dertig jaar ondernemerschap daarvoor”

Wij komen ook vaak situaties tegen, waarbij de juiste management informatie wel beschikbaar is, maar de ondernemer niet goed weet, hoe deze werkt. Het programma is te complex, waardoor de ondernemer het al op heeft gegeven en er geen of te weinig tijd aan besteed om het echt goed te begrijpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdekt u tijdens het lezen dat u hulp hierbij nodig hebt? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op met Perspectief Adviesgroep voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Of neem neem rechtstreeks contact op met: