Het legen van halfvolle afvalcontainers. Het tegen betaling afvoeren van restafval, terwijl dit eigenlijk geld waard is. Het leuren voor een scherp leasetarief bij verschillende autobedrijven. Ongebruikte mobieltjes waar nog abonnementen voor lopen of het betalen voor een kleuren abonnement terwijl uw medewerkers alleen printen in zwart-wit…

Waarschijnlijk herkenbaar en allemaal zonde van het geld. Wat ons betreft kan moet dat echt beter.

Wij zorgen voor grip op uw kosten

In de praktijk zien we dat door druk te zijn met ondernemen of het runnen van een organisatie, de focus op de vaste kosten weleens wat afneemt. Zo werkt dat gewoon. Het kost namelijk behoorlijk wat tijd om contracten door te spitten en om leveranciers, prijzen en voorwaarden te vergelijken. Daarna moet er ook nog eens onderhandeld worden. En wat te denken van de contracten die jaarlijks stilzwijgend worden verlengd tegen zogeheten ‘marktconforme tarieven’… 


Kortom, het hebben van grip op de vaste kosten is ook een vorm van geld verdienen, waar u ook in de komende jaren de vruchten van plukt als er onverhoopt weer eens wat mindere (economische) tijden aanbreken.

Onze rol als Perspectief Adviesgroep

Op basis van onze kennis en ervaring, zijn we voor de meest voorkomende kostensoorten een samenwerking aangegaan met partners, die expert zijn voor de betreffende kostensoort. Partners die in eerste instantie een praktische scan maken van de huidige situatie, vóórdat ze op basis van uw wensen de diepte ingaan.

Wilt u meer weten over deze Toolkit, onze werkwijze, de kostensoorten en wat het u kost? Schroom dan niet en neem dan contact op met:

Krijn Tiggelman via krijn@perspectief-adviesgroep.nl of (06) 43 76 24 66.